Vraag

Ik kan de muziek niet vinden die ik heb overgebracht naar mijn speler.

Antwoord

  • Het nummer heeft mogelijk een indeling die niet wordt ondersteund door de speler. Alleen MP3-, WMA- en WAV-bestanden worden ondersteund.
  • Mogelijk is het geluidsbestand beschadigd. Probeer het bestand eerst af te spelen op uw PC. Als het bestand niet kan worden afgespeeld, ript u het nummer opnieuw.
  • WMA-bestanden die met Windows Media Player zijn beveiligd, kunnen niet worden gekopieerd en naar de speler worden gestuurd. De bestanden staan in de bibliotheek van Windows Media Player, maar worden niet op de digitale audiospeler weergegeven of afgespeeld. Als u muziek vanaf een CD kopieert, zorg er dan altijd voor dat de optie voor tegen kopiëren beveiligde muziek onder Muziek rippen in het menu Extra > Opties is uitgeschakeld.
  • Mogelijk hebt u het bestand via Windows Verkenner overgebracht naar de gegevensmap. Nummers die via Windows Verkenner zijn overgebracht, kunnen niet op het apparaat worden weergegeven/afgespeeld. Breng uw muziek over naar de map Media.
  • Sommige muziekbestanden hebben mogelijk een formaat of bitsnelheid die niet wordt ondersteund door de speler, zoals AAC of bestanden met een variabele bitsnelheid. Deze worden mogelijk overgeslagen door de speler. (Bij MP3-bestanden ondersteunt de speler 32 tot maximaal 320 kbps en bij WMA-bestanden 5 tot maximaal 192 kbps met een samplingfrequentie van 8 kHz tot maximaal 44,1 kHz).

Beantwoordt dit document uw vraag?

Ja Nee Ik ga het uitproberen

Geef ons uw feedback over deze veelgestelde vraag. Wat kunnen we doen om uw vraag beter te beantwoorden?