Vraag

Waarom kan ik muziekbestanden op mijn USB-apparaat niet via het systeem afspelen?

Antwoord

 • De bestandsindeling van de muziek op uw USB-apparaat wordt niet door het systeem ondersteund. Alleen MP3- of WMA-bestanden worden door het systeem ondersteund.
 • De muziekbestanden zijn in te veel mapniveaus op het USB-apparaat opgeslagen. U kunt maximaal 8 geneste mapniveaus gebruiken op uw USB-apparaat.
 • Het bestandssysteem van uw USB-apparaat wordt door het systeem niet ondersteund. Zorg ervoor dat uw USB-apparaat is geformatteerd in het juiste bestandssysteem; gebruik een algemener bestandssysteem zoals FAT12, FAT16 of FAT32.
 • Uw USB-apparaat wordt niet door het systeem ondersteund. 
  • Controleer of uw USB-apparaat via de USB-poort van uw PC kan worden opgeladen. Als uw USB-apparaat een afzonderlijke voedingsadapter nodig heeft voor het opladen (doorgaans bij grotere externe harde schijven), wordt opladen via de USB-poort mogelijk niet ondersteund door het systeem.
  • Sluit het USB-apparaat aan op uw PC en dubbelklik op het bureaublad van uw PC op het pictogram Deze computer. Als het USB-apparaat als een discstation op de PC wordt weergegeven, wordt het door het systeem ondersteund. 

   Breng uw muziekbestanden over naar een ander USB-apparaat (bij voorkeur een kleiner apparaat van 4 of 8 GB) en probeer het opnieuw.

Als de bovenstaande oplossingen niet werken, is de USB-aansluiting mogelijk defect. Klik op Contactpagina om contact op te nemen met onze ondersteuningsafdeling.

Beantwoordt dit document uw vraag?

Ja Nee Ik ga het uitproberen

Geef ons uw feedback over deze veelgestelde vraag. Wat kunnen we doen om uw vraag beter te beantwoorden?