Vraag

Waarom wordt de informatie over het nummer onjuist of niet weergegeven?

Antwoord

Informatie over mp3-nummers wordt opgeslagen in een zogeheten ID-3-extensie. Deze extensie wordt aan het mp3-bestand toegevoegd en bevat bijvoorbeeld de titel van het album, de titel van het nummer, de artiest, enz.

Sommige mp3-bestanden (met name die u via een onofficiële bron hebt verkregen) bevatten deze ID-3-extensie mogelijk niet. Van deze bestanden wordt de nummerinformatie dus niet weergegeven.

Als u toch de informatie over het nummer wilt weergeven, kunt u uw eigen ID-3-extensie toevoegen (ook wel een ID-3-tag genoemd). Er zijn verschillende gratis software-editors voor ID-3-extensies beschikbaar via internet. Zoek met uw favoriete zoekmachine (bijv. Google of Yahoo) naar de termen "ID-3" en "editor" voor een groot aantal koppelingen naar gratis softwareprogramma's.

Als u problemen met een nummer van een officiële bron ondervindt, moet u mogelijk de taal van de speler wijzigen zodat deze overeenkomt met de taal van de ID-3-extensie.

U vindt de taaloptie in het instellingenmenu. Verwijder de muziekbestanden, wijzig de taal en breng vervolgens de nummers opnieuw over naar uw speler.

Beantwoordt dit document uw vraag?

Ja Nee Ik ga het uitproberen

Geef ons uw feedback over deze veelgestelde vraag. Wat kunnen we doen om uw vraag beter te beantwoorden?