Vraag

Op de handset wordt "Searching" (Zoeken) of "Unavailable" (Niet beschikbaar) weergegeven en ik kan niet bellen. Hoe los ik dit op?

Antwoord

Wanneer op de handset "Searching" (Zoeken) of "Unavailable" (Niet beschikbaar) wordt weergegeven, zoekt het handsetsignaal naar het basisstationsignaal. Daarom kunt u niet bellen of gebeld worden met uw handset. Dit kan gebeuren wanneer de handset te ver verwijderd is van het basisstation, wanneer de handset niet is geregistreerd bij een basisstation, of wanneer de stroomvoorziening naar het basisstation wordt onderbroken.

Volg de onderstaande stappen:

  1. Registreer uw handset eerst bij het originele basisstation, als dat nog niet is gebeurd.
  2. Plaats de handset op het basisstation. Wacht een tijdje (ongeveer een halve minuut).
  3. Controleer als het probleem zich blijft voordoen, of het basisstation is aangesloten op een stopcontact. (Het batterijpictogram op de handset geeft aan dat de handset wordt opgeladen wanneer u de handset op het oplaadstation plaatst.)
  4. Als het probleem zich blijft voordoen, moet u de handset en het basisstation resetten. (Na het resetten moet u de handset weer registreren bij het basisstation).
    (Klik op de onderstaande koppelingen voor instructies voor het resetten van de handset en het basisstation.)
  5. Als u een Philips-handset gebruikt in combinatie met een basisstation van een ander merk en als de bovenstaande stappen het probleem niet hebben opgelost, is het basisstation waarschijnlijk defect.

Als het bovenstaande niet werkt, klikt u op Contactpagina om contact op te nemen met de klantenservice van Philips.

Beantwoordt dit document uw vraag?

Ja Nee Ik ga het uitproberen

Geef ons uw feedback over deze veelgestelde vraag. Wat kunnen we doen om uw vraag beter te beantwoorden?