Vraag

Het volume van mijn (sport)oortelefoon wordt te laag of ik hoor helemaal geen geluid meer. Wat moet ik doen om de geluidskwaliteit te verbeteren?

Antwoord

Deze veelgestelde vraag is alleen van toepassing op oortelefoons, niet op oordopjesU kunt de geluidskwaliteit van de hoofdtelefoon verbeteren door het vuil en oorsmeer uit de luidsprekers en oortjes te verwijderen. Dompel de oortjes niet onder in water of een schoonmaakmiddel. Volg de reinigingsstappen hieronder.
Stap 1: verwijder de oortjes van de driverluidsprekers. Spoel de oortjes goed schoon met kraanwater. Droog de oortjes met een zachte katoenen doek.
Stap 2: veeg de luidsprekers en oortjes van de hoofdtelefoon schoon met een droge, zachte katoenen doek om vuil en oorsmeer van de oppervlakken te verwijderen.


Stap 3: verwijder met een tandenstoker het zichtbare vuil en oorsmeer uit de luidsprekeropeningen. Zorg dat u het oorsmeer niet verder in de luidsprekers duwt.


Stap 4: poets het vuil voorzichtig van de luidsprekers en oortjes met een schone tandenborstel. Verwijder het vuil op de oppervlakken van de luidsprekers en oortjes met een nat wattenstaafje en zorg ervoor dat er geen zichtbaar vuil en oorsmeer achterblijft.


Stap 5: reinig en steriliseer de luidsprekers en oortjes door het oppervlak af te nemen met een doekje en een alcoholoplossing van 75%. Laat ze 5 minuten liggen op kamertemperatuur en bij normale luchtvochtigheid.

Om de geluidskwaliteit van de hoofdtelefoon te waarborgen, raden we aan de hoofdtelefoon elke 3 maanden schoon te maken met de bovenstaande stappen.

Waarschuwingen
• Doe de oortelefoon of oortjes NOOIT in de wasmachine of vaatwasmachine.

Beantwoordt dit document uw vraag?

Ja Nee Ik ga het uitproberen

Geef ons uw feedback over deze veelgestelde vraag. Wat kunnen we doen om uw vraag beter te beantwoorden?