Vraag

Waarom knippert de aan/uitknop?

Antwoord

Controleer op welke manier de aan/uitknop knippert.

Knippert de aan/uitknop snel of langzaam of knippert de lichtring een paar keer snel, gevolgd door een pauze en daarna weer snel knipperen

Snel knippert:

 1. Zit er genoeg water in het waterreservoir?
  Het waterniveau moet boven het minimumniveau zijn.

    
 2. Is het waterreservoir goed geplaatst? 
  Zorg ervoor dat het waterreservoir op de juiste wijze is geplaatst. Controleer dan of de Senseo machine goed werkt, d.w.z. of de lichtring langzaam begint te knipperen.   

 3. Zit de waterniveau-indicator vast in het waterreservoir? 
  Leeg het waterreservoir en schud er een paar keer mee om de indicator los te schudden. Maak het waterreservoir schoon met warm water en wat afwasmiddel.  

    
 4. Hebt u de Senseo machine in een kamer geplaatst waar de temperatuur lager is dan 10 graden Celsius?  
  De Senseo werkt niet in ruimten met een temperatuur onder de 10 graden Celsius. Controleer of de Senseo normaal functioneert als u deze gebruikt in een ruimte met een temperatuur boven de 10 graden Celsius.   

  Als de bovenstaande oplossingen het probleem niet verhelpen, neem dan contact op met het Philips Consumer Care Center in uw land. Contactpagina  

Langzaam knippert:

 1. Langzaam knipperen van de aan/uit knop betekent dat de Senseo aan het opwarmen is. Opwarmen zou niet langer moeten duren dan 90 sec. Indien het aan/uit lampje langer dan 90 seconden langzaam blijft knipperen, dan moet de Senseo worden opgestuurd voor reparatie.  U kunt contact opnemen met het Philips Consumer Care Center Contactpagina, of terug gaan naar de winkel.
       

Snel knippert, gevolgd door een pauze en opnieuw snel knipperen:

 1. Als de lichtring rond de aan/uitknop snel knippert, gevolgd door een pauze en opnieuw snel knipperen nadat u op een van de knoppen hebt gedrukt, hebt u het deksel niet goed vergrendeld. Sluit het deksel en vergrendel het door de hendel omlaag te trekken. Druk vervolgens opnieuw op de knop.  

Beantwoordt dit document uw vraag?

Ja Nee Ik ga het uitproberen

Geef ons uw feedback over deze veelgestelde vraag. Wat kunnen we doen om uw vraag beter te beantwoorden?