Pytanie

Czy jeśli odinstaluję i ponownie zainstaluję aplikację, stracę ulubione informacje?

Odpowiedź

Tak, ulubione informacje i historia parzenia kawy zostaną utracone. Informacje o stanie urządzenia zostaną odzyskane po ponownym połączeniu go z aplikacją.

Czy ten dokument odpowiada na zadane pytanie?

Tak Nie Najpierw muszę spróbować

Prosimy o Twoją opinię na temat sekcji Często zadawane pytania. Co mogliśmy zrobić, aby udzielić lepszej odpowiedzi na Twoje pytanie?