Vraag

Wanneer ik probeer de TV te verbinden met mijn draadloze netwerk, wordt het ingevoerde wachtwoord niet geaccepteerd. Hoe kan ik een verbinding tot stand brengen?

Antwoord

Controleer eerst welk van de volgende berichten wordt weergegeven op de TV wanneer u wordt gevraagd het wachtwoord in te voeren:

 1. "This wireless network is secured. Enter the WEP (hex) encryption key" (Dit draadloze netwerk is beveiligd. Voer de WEP-sleutel (hex) in).

  OPMERKING: u moet een wachtwoord van 10 of 26 hexadecimale tekens invoeren. De hexadecimale tekens zijn de cijfers van 0 tot en met 9 en de letters A tot en met F (alleen hoofdletters).

  Als uw wachtwoord een lengte van 5 of 13 tekens heeft en/of uit andere tekens bestaat dan hierboven genoemd, neemt u contact op met uw internetserviceprovider (ISP) en vraagt u uw ISP het wachtwoord dat u hebt om te zetten in een hexadecimale vorm.

  Er zijn ook websites waarop u WEP-sleutels kunt omzetten van ASCII-indeling naar hexadecimale vorm maar mogelijk werkt deze methode niet omdat niet alle routerfabrikanten hetzelfde conversiealgoritme gebruiken.
   
 2. "This wireless network is secured. Enter the WPA / WPA2 encryption key" (Dit draadloze netwerk is beveiligd. Voer de WPA/WPA2-netwerksleutel in).

  OPMERKING: voor dit soort codering mogen alle tekens worden gebruikt. Houd er rekening mee dat het wachtwoord hoofdlettergevoelig is.

Als het wachtwoord nog steeds niet wordt geaccepteerd, probeer dan uw TV te verbinden met een onbeveiligd netwerk om te controleren of uw TV werkt.

Beantwoordt dit document uw vraag?

Ja Nee Ik ga het uitproberen

Geef ons uw feedback over deze veelgestelde vraag. Wat kunnen we doen om uw vraag beter te beantwoorden?