Vraag

Wat zijn de voordelen van de s-bagĀ® CLASSIC LONG PERFORMANCE?

Antwoord

De s-bag® CLASSIC LONG PERFORMANCE is een nieuwe synthetische stofzak en biedt een:

  • Minstens 50% langere levensduur: de s-bag® CLASSIC LONG PERFORMANCE kan langer worden gebruikt dan een normale papieren stofzak, aangezien het stof in de zak wordt geabsorbeerd zonder dat de poriën verstopt raken en zo een vermindering van de zuigkracht wordt veroorzaakt. Het synthetische materiaal van de zak past zich perfect aan aan de vorm van het compartiment voor de zak, zodat de beschikbare ruimte optimaal wordt benut en de capaciteit en levensduur van de zak worden geoptimaliseerd. Het voordeel is dat u de stofzak niet zo vaak meer hoeft te vervangen.
  • Maximale zuigkracht: het synthetische materiaal van de s-bag® CLASSIC LONG PERFORMANCE verzekert een optimale luchtstroom en een nog betere verdeling van het opgezogen stof. De zuigkracht van uw stofzuiger blijft constant, ook al raakt de zak steeds voller. Deze stofzak combineert dus een langere levensduur met overtuigende schoonmaakprestaties.
  • Goede filtering: het synthetische materiaal filtert de lucht die vanuit de stofzuiger weer de kamer in wordt geblazen. De verbeterde filterwerking van de s-bag® CLASSIC LONG PERFORMANCE levert een beter schoonmaakresultaat omdat minder stof de stofzuiger verlaat en weer op het meubilair en de vloeren terechtkomt. Deze stofzak filtert tot wel 99% van de deeltjes die wel 1 micron klein kunnen zijn (oftewel 15 keer kleiner dan de doorsnede van een menselijke haar). Daarnaast wordt de lucht 40% efficiënter gefilterd dan bij een gewone papieren zak, zodat u geen last meer hebt van rondzwevende deeltjes zoals bijvoorbeeld allergenen en bepaalde bacteriën.
  • Hoge bestendigheid: dankzij het synthetische materiaal van hoge kwaliteit scheurt de s-bag® CLASSIC LONG PERFORMANCE niet bij een hoge zuigkracht en raakt deze niet beschadigd wanneer u harde of scherpe deeltjes (zoals gruis en glas) opzuigt.

Beantwoordt dit document uw vraag?

Ja Nee Ik ga het uitproberen

Geef ons uw feedback over deze veelgestelde vraag. Wat kunnen we doen om uw vraag beter te beantwoorden?